Поръчай сега


Koemmerling 76 - PVC Дограма Koemmerling 76 Варна
Прозорците и дограма Кьомерлинг ви предлагат:
  • Перфектна защита от шум за по-добро качество на живот.
  • Допълнителна интегрирана защита срещу взлом за по-голяма сигурност.
  • Лесна поддръжка благодарение на здрави и устойчиви на атмосферни влияния повърхности.
  • Трайна стойност благодарение на трайно качество на най-високо ниво.
  • Ултрамодерна технология за голяма лекота на работа и надеждна функционалност.
  • Всички PVC-U профили се произвеждат с безоловни стабилизатори на базата на калций и цинк.

Системата с двойно уплътнение Kömmerling 76 предлага всички предимства, които съвременните прозорци могат да ви дадат. Тази система с двойно уплътнение с пет камери и 76 mm конструктивна дълбочина предлага очарователна комбинация от модерен дизайн и перфектни пропорции на профила. Независимо дали функция, структурни свойства, изолационни стойности, опазване на околната среда или запазване на стойността, той отговаря на изискванията както на днес, така и преди всичко на утрешния ден. Системата с двойно уплътнение Kömmerling 76 е толкова иновативен дизайн, че може да приеме модерен троен стъклопакет или специален функционален стъклопакет със стъкла с дебелина до 50 mm. Благодарение на интелигентната технология за закрепване, професионалният монтаж е бърз, чист и без усилие. Така че подмяната на стари прозорци с нови модерни системи с двойно уплътнение Kömmerling 76 не може да бъде по-лесна.

Дори стандартната версия на системата отговаря на изискванията за нискоенергийна къща. Интелигентният цялостен дизайн повишава топло и звукоизолацията и вие печелите от по-високо качество на живот, ефективност на разходите и сигурност.

Комбинирайте форма и цвят точно както желаете. Обширна гама от профили – с изместени, полуизместени и дизайнерски крила – и различни повърхностни покрития предлагат много възможности. Системата се предлага в бяло, дървесни ламинати или обикновени или метални цветове – ламиниран отвън и бял отвътре, или ламиниран от двете страни. Освен това Kömmerling 76 се предлага с новата иновативна повърхностна технология proCoverTec в още 26 цвята.

Тази система дава пример и от екологична гледна точка – марката Kömmerling беше първият ключов производител в света, който произвежда профили не само с повторно шлайфане в първичен PVC-U прозорец, но и изключително с безоловен PVC с базирани на „зелени“ стабилизатори на калций и цинк. Това гарантира, че тези, които използват продуктите на Kömmerling, работят и за опазване на околната среда.

Поръчай сега